REA PÅ MÄRKESKLÄDER – KIDSEN

 

I samarbete med KidsBrandStore

KidsBrandStore-MidSeasonSale-1080x1080 (1)

Jag & barnen diggar verkligen KidsBrandStore som har så många olika märken och fina plagg till både barn & ungdom. Just nu kör de dessutom rea på ALLTING så jag passade på att uppdatera mina barns garderob med flera par byxor, t-shirts och tröjor från bl a. Gant, Adidas & Ralph Lauren åt killarna och till Jolie blev det en tröja och en topp från Gant. Ni ska få se plaggen i nästa vecka. Urfina bekväma och lite sportiga vardagsplagg! Du som följer mig får dessutom 10% rabatt utöver reapriset med koden ENGLAMSS 

Kram/E

 1. Ser fram emot tips till killar😀

  1. Engla skriver:

   Kul, kommer idag 🙂

 2. hej

  Nu har jag beställt byxor till min tjej.
  Håller med, de har så otroligt fina kläder.

  hälsningar
  Jeanette

  1. Engla skriver:

   Åh kul 🙂 Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..