ANNONS

REA PÅ MÄRKESKLÄDER – KIDSEN

/

I samarbete med KidsBrandStore

KidsBrandStore-MidSeasonSale-1080x1080 (1)

Jag & barnen diggar verkligen KidsBrandStore som har så många olika märken och fina plagg till både barn & ungdom. Just nu kör de dessutom rea på ALLTING så jag passade på att uppdatera mina barns garderob med flera par byxor, t-shirts och tröjor från bl a. Gant, Adidas & Ralph Lauren åt killarna och till Jolie blev det en tröja och en topp från Gant. Ni ska få se plaggen i nästa vecka. Urfina bekväma och lite sportiga vardagsplagg! Du som följer mig får dessutom 10% rabatt utöver reapriset med koden ENGLAMSS 

Kram/E

4
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00