ONSDAG

 

img_6850

img_6851

Hej onsdag! Startade denna dag med ett längre pass på gymmet där det blev kondition & rygg. Köpte Noccos nya smak som jag köpte mest för att burken var snygg : ) Har dock inte smakat den än men hoppas den är god.

Idag är det jobb hemma vid datorn som gäller i några timmar innan jag åker till fritids. Efter jobbet så ska vi åka och storhandla tänkte vi. Ett ont måste som alltid är skönt när det är klart.

Vi såg förresten klart på Störst av alltNetflix igår. Den var otroligt spännande, hemsk och välgjord. Fantastiska skådespelare och en riktigt gripande handling. Du måste se den! Kunde knappt sluta titta på den om kvällarna, och då brukar jag annars typ alltid somna i soffan : ) Nu måste vi hitta en ny serie att plöja. Tips? Gärna en NY då vi sett typ allt annat som är värt att se.

Kram/E

 

 1. Vi har precis börjat kolla på I am the night på HBO. Bra och spännande med verklighets bakgrund. Så den rekommenderas. Bara 6 avsnitt vilket är bra för oss som tröttnar snabbt annars 😊

  1. Engla skriver:

   Åh grymt! Ska kolla in direkt 🙂

 2. Tinnie skriver:

  ”You”!? Jättebra! Harry Quebert på 4play också jättebra! Jag ska absolut se Störst av allt nu!
  Ditt hår blev jättefint! Jag har precis klippt en riktigt kort page, underbart! Ha en härlig dag och tack för alla fina inlägg!

 3. T skriver:

  Blindspot gillar jag, viaplay dock.

  1. Engla skriver:

   Tack för tips 🙂

 4. JA jäklar va bra den va!!!!

  1. Engla skriver:

   Jaaa!!! Vill se fler svenska, bra serier!

 5. Nina skriver:

  Vill du länka till dina fina skor? 🙂 Är dom lika goa som dom andra Nike i gammelrosa? .. jag har åxå sånna men sulan undertill är lixom i ”delar” och dom funkar inte utomhus, då det fastnar massa småsten imellan..
  Kram

  1. Engla skriver:

   Dessa är hårdare och stadigare så passar bra ute med. Från Sarenza.se men kan vara slut 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..