BLOND

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nylingad! Dock vet jag inte om jag är så blond som jag ville bli? Om vi säger så här, INGEN sa något igår. Inte ens min man eller mina barn haha. Jag ser att det är ljusare men jag har lite nyansering kvar i längderna så det känns lite dämpat och så vill jag alltid tvätta igenom håret själv och fixa det så som jag brukar göra. Så du ska få fler bilder senare i veckan : ) På längden så behöll jag det som det var. Tror denna längd är ett vinnande koncept på mig och håret känns så fräscht och friskt då låter det nog växa 5-10 cm alt. behåller det så här.

Nu ska jag iväg till fritids där vi anordnar påskskattjakt för alla barnen. Typiskt nog är det snöstorm idag. Vi skämtade om det förra veckan, och trodde aldrig i livet att det skulle vara sånt skitväder haha. Men men. Aprilväder.

Kram/E

 1. Milo skriver:

  Jag tycker att det blev jättefint!! Du passar så bra i det

  1. Engla skriver:

   Tusen tack snälla 🙂

  1. Engla skriver:

   Tack snygging!!! <3

 2. Så snyggt!!! Vill också göra precis likadant 👌🏼😘

  1. Engla skriver:

   Tusen tack 🙂

 3. Sara skriver:

  Du passar så bra i denna frisyr och färg. Jag själv vill göra en copy paste på den.
  Jag skulle önska ett inlägg med dina hudvårdsrutiner och även det sminket du använder. Du ser alltid så fräsch ut. Kram och ha en fin dag i solen😎

  1. Engla skriver:

   Vad gullig du är, tack <3

   Det kommer denna vecka, nästan klar med inlägget om hudvård så kör jag smink sen, kanske redan nästa vecka 🙂

 4. du passar väldigt fint i blont och i den längden. Härligt klippning inför våren. 🙂

  1. Engla skriver:

   Tack rara du 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..