DAGS FÖR KLIPP

 

Hår2019

Idag är det äntligen dagen som det är dags för ett besök hos Erica & Frans Hår & Stil. Jag älskar min frilla nu men är lite sugen på att ta av en bit. Älskar en lite kortare lob än vad jag har. Mitt är ju en bit nedanför axlarna nu, vilket jag också tycker är himla fint på mig. Samtidigt är lite kortare lite coolare helt enkelt.

Jag har i alla fall bestämt mig för ännu mer ljusa slingor så helheten blir riktigt blond som ovan.

Önskar dig en riktigt fin måndag! Kram/E

  1. Åh gört du kommer passa Asbra i det

    kram kram <3

  2. Annie skriver:

    Ja men kör tycker jag! Och riktigt blont! Eftersom du ändå kör hairtalk ibland blir det ju enkelt att få variation och mer längd om du vill

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..