FREDAGSGYM

 

Innehåller annonslänkar

PicMonkey Collage

Linne Nike / Tights Aim´n

Hej på dig denna fredag! Startade dagen på gymmet med ett långpass. Veckans tredje pass och det i måndags kändes riktigt tungt men igår och idag gick det som en dans. Så himla skönt och jag har dessutom lite träningsvärk från igår. Minst ett till pass bör jag hinna med under helgen också. Jag körde både armar & rygg idag samt lite mage. Tycker om att blanda och kör sällan bara en muskelgrupp.

Idag har jag Träningspodden på i bakgrunden medan jag får lite jobb gjort här hemma vid datorn. Börjar jobba på fritids efter lunch. Får se vad vi hittar på idag. Vädret är riktigt trist här med regn och bara någon plusgrad. Kanske kör vi lite påskpyssel eller filmmys helt enkelt. Efter jobb blir det middag, bad i simhallen och sedan ser vi nog på Wahlgrens värld (kidsen älskar det) och äter chips & dip. Känns som en perfekt fredag!

Vad gör du idag?

  1. Lotte skriver:

    Härligt att köra fredagsfys innan fredagsmys, jag har med tränat och när mannen kommer hem så ska lilltjejen få ut och cykla och jag få en liten springrunda på köpet på ett par kilometer 🙂

    1. Engla skriver:

      Åh vad härligt 🙂 Trevlig kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..