ONSDAG

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hej onsdag! Hur mår du?

Jag blev inringd till skolan i morse och trodde jag skulle vara med som resurs i 2an men visade sig att jag skulle hoppa in för deras mentor. Och det gick ju hur fint som helst : ) Så snälla kollegor och fantastiska elever! När deras skoldag var slut var jag iväg till en fyra en timme innan det var dags att jobba på fritids och vips var det dags att hämta hem mina barn, laga middag och så är det kväll igen. Barnen är ute och leker, spelar fotboll, hoppar studsmatta mm så fort de kommer hem och det är väl vårtecken om något!

Nu är det dags för kvällsmål & läsläxor här. Kram/E

 

 1. Vet du. Du har inspirerat mig att tänka om vad gäller karriär. Jag har alltid drömt om att få jobba med barn men har alltid tänkt att jag med mina akademiska poäng och mina universitetsexamen hit och dit hindrar mig. Men inte längre! Jag har bestämt mig för att det är på en skola jag skulle må bäst och vad är väl viktigare än att göra något man verkligen vill göra? Tack fina du för den insikten och för att du gjorde så jag vågade ta klivet ❤️ Hoppas du får en jättebra dag ❤

  1. K skriver:

   Alexandra, för att arbeta på en skola bör man också ha en universitetsexamen med akademiska poäng..! men du menar kanske att du har andra universitetspoäng än tex pedagogik..?

  1. Lärare, fritidspedagog, förskollärare är ju högskoleutbildningar 🙂 men du kanske menar att du är utbildad till nått annat kanske?

   1. Ja precis! Är utbildad civilekonom men det har man ju inte mycket nytta av på en skola 😉 Ska börja plugga på nytt för att få möjligheten att arbeta på skola! Några tips på andra utbildningar än just lärare? Skulle gärna arbeta med npf-diagnoser och barn med särskilt stöd då jag själv har barn med dessa diagnoser ❤️

 2. N skriver:

  Låter som lååånga dagar ibland, så jag förstår att du är trött på kvällarna.😴
  Jättekul att du får hoppa in som mentor också! Får väl se om du får vara med i min dotters klass snart, deras mentor är hemma titt som tätt…

  1. Låter som helt vanliga dagar tycker jag 🙂 de flesta jobbar ju hela dagar och har något åtagande på kvällen

 3. Hej!
  Först och främst, tack för en mysig, härlig och igenkännande blogg. Så roligt att du börjat arbeta inom skola och fritids! Jag har följt din blogg ända sen innan du blev gravid med Jolie 🙂 Men jag har dock helt missat hur/när/varför du började arbeta i skolan. Har du skrivit ett sådant inlägg? Om nej, kan du inte berätta hur det började, varför (istället för arbete med sociala medier på heltid) osv. Ja, din tankar och resonemang kring detta helt enkelt. Vore jättespännande och intressant att ta del av. Saknar lite personliga inlägg 🙂
  Återigen, stort tank för en fin blogg som skänkt mig mkt glädje genom åren.
  Med vänlig hälsning,
  Johanna

  1. Engla skriver:

   Hej Johanna! Och tack för så fina ord 🙂

   Ja det kan jag självklart skriva mer utförligt. Och jag har inte skrivit så många personliga inlägg då jag är supertrött om kvällarna haha. Men hoppas att en hel del saker ska falla på plats inom kort så kommer jag skriva mer som förr.

   Kram/E

 4. Lotte skriver:

  Det är SÅ himla härligt när det är ljusare på kvällarna. Vi måste köpa ny studsmatta för vår andra blåste sönder. Jag kan se fighterna framför mig redan nu när det är dags att gå in sen för vår lille på 1.5år blir skogstokig när han måste in nu

  1. Engla skriver:

   Haha ja man brukar ångra den där studsmattan var och varannan dag 😀 Våra kids hoppar hos grannen än så länge då vi inte hunnit få upp våran än 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..