ANNONS

KÄR

/

Innehåller annonslänkar för Cervera

img_6441

Kaffekoppar HÄR

Kan man annat än älska att det är så lätt att ta fina bilder om dagarna nu när solen strålar in genom fönstren? Bye bye vintertid & välkommen sommarhalvåret! Som vi alla har längtat!

Vi har haft en helt fantastisk helg. Så pass fantastisk att mobilen fått vila helt och jag har bara njutit av allt. Igår checkade jag & R in på hotell i vår huvudstad, mötte upp vänner, drack bubbel, åt gott på restaurang och på kvällen såg vi på Magnus Ugglas Show (som var riktigt grym!) En lördag som verkligen blev en riktig boost alla möjliga vis. Boost av kärlek, skratt, vila & god mat & dryck ♥ Så tacksam och lycklig över min man som är mitt största fan och stöttepelare. Finns ingen jag har så roligt med som med honom! Jag är så kär i dig Robin ♥

0fdb83af-7a7e-4b76-90f9-f74760b54729-5b79c792c03e0

Ser så mycket fram emot våren & sommaren (och resten av våra liv) med dig!

Idag söndag vaknade vi lite extra tidigt tack vare sommartiden. Åt god hotellfrulle innan vi åkte hemåt för fotbollsträning med killarna. Nu ska vi äta kladdkaka och se på film innan det är dags att hoppa i säng och omfamna en ny fantastisk vecka!

Kram/E

0
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00