VÅRJACKAN PÅ

 

img_6218

img_6217

Mellis

Torsdag och vårväder. Nu är det äntligen vår på riktigt och vårjackan är ett faktum. Helt fantastiskt!
Jolie hittade en vårjacka igår när vi var in till Uppsala, och även ett par byxor och några överdelar. Så nu är det skor kvar. Enzo & Romeo behöver också nya sneakers samt några par byxor och t-shirts. Helt klart roligare att spana efter vårkläder än vinterkläder : )

Jag ska iväg till fritids strax och senare blir det städning & ridskola på schemat. Vanlig torsdag liksom : )

Önskar dig en fantastisk dag! Kram/E

  1. Låter ljuvligt, vi har också börjat få vår här idag kände jag att min jacka i vinterformat är för varm. Jag funderar om man skulle kolla efter en höst och vårjacka, frågan är bara vad som är bäst? Jag har en kappa men skulle vilja ha lite vårmodell. Du kanske har något tips för sådant? 🙂

    1. Engla skriver:

      Kan absolut tipsa om fina vårjackor 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..