ÄLSKADE DOTTER

 

J

Älskade dotter. Alltid så stolt över dig! Ditt engagemang i allting som du brinner för, din kärlek för rättvisa och omtanke för andra. Din klokhet och nyfikenhet. Din humor och ditt goda hjärta. Må ingen tysta ner dig och kväva ditt glitter, någonsin. Jag hoppas från botten av mitt hjärta att jag och din pappa kan ge dig trygghet och verktyg att alltid vara precis som du är. För du är fantastisk! Och alla som har dig i sin närhet och aldrig missbrukar din godhet, har en vän för livet! Starka, vackra, smarta unge!

Tack för att du finns och att jag får vara din mamma. Jag älskar dig för alltid, för att du är precis som du är ♥

Kram/Mamma

  1. GRATTIS till er <3
    Vilken F a n t a s t i k Tjej
    <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..