ANNONS

LILLÖRDAG

/

Innehåller annonslänk för Cervera

img_6225

Tisdagskvällen ägnades åt kompisar här hemma och sedan önskades varm choklad till kvällsmål.

img_6227

img_6216

Små vaser Klong

Hej onsdag! Jobbar i skolan och på fritids idag så har nu min lunchrast. Ska även iväg på utevcklingssamtal med Jolie i eftermiddag och sen ska vi in till stan för att storhandla mat. Jolie vill kika efter jacka och skor också, så hoppas det finns något fint i butikerna. Vi kikade online igår men var väldigt litet utbud på fina ytterplagg för en (blivande) 12-åring.

Nu ska jag ta med mig en kaffe och vara rastvakt. Ses senare sweeties! Önskar er en härlig onsdag! Kram/E

0
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00