ANNONS

VECKA 13

/

Välkommen måndag! Sista veckan i mars är här och jag kan inte längta nog till april, grönska, påsk och härligheter. Men först njuter vi av denna vecka där det vankas jobb i både skolan och på fritids. Vi ska på utvecklingssamtal för Jolie och i helgen blir det Magnus Uggla, hotellmys och häng med vänner. Och inte att förglömma, syrran fyller år.

img_6030

Idag blir det en lång arbetsdag och älskar att starta veckan så. Helgen har verkligen varit lugn och mysig med fokus på familjehäng och sömn så nu är jag redo för vardag igen. Har redan jobbat halva arbetsdagen och har nu en kafferast innan det är dags att möta fritidsbarnen.

Happy Monday!

0
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00