ANNONS

VÅR LÖRDAG

/

Ska vi kika på vad vi hade för oss igår då?

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Solig lördag spenderas såklart gärna utomhus. Korv med bröd smakar aldrig så gott som utomhus!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag är helt klart beroende av kladdkaka så Jolie bakade en åt mig : ) Det är alltid jag som äter upp det mesta av detta ljuvliga bakverk. Får hoppas att jag tröttnar snart haha.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har provat kläder inför ett samarbete. Ljuvliga vårfärger!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och de skönaste jeansen! Snygg, tight modell med hög midja.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kidsen önskade chokladpudding till efterrätt. Vi kikade på filmen Hur många lingon finns det i världen? Den är från 2011 men jag har aldrig sett den faktiskt. Jolie ser den i skolan just nu så hon ville att vi skulle se den och det är jag glad för. Så himla rolig, fin och sorglig film.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Imorse vaknade jag upp bredvid de här gosisarna! Gucci ligger gärna så här på mig eller R, eller så vill han sova skeden. Jag kan vakna mitt i natten av att han försöker väcka mig med att ta tassen på mitt ansikte, för då vill han att jag ska öppna täcket och hålla om honom. Bebis!

Nu ska vi fånga denna soliga söndag. Jag ska eventuellt till gymmet. Blev ingen träning igår men idag är jag sugen på ett pass innan vi ska hålla i grabbarnas fotbollsträning, följt av bad. Härlig söndag!

Kram/E

4
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00