MITT I VECKAN

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Rast efter lunchen. Väntar in kidsen.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Härlig dag med förstaklassare följt av jobb på fritids för mellanstadiekidsen. Härlig jobbdag! Hämtade killarna efter jobbet och då ville Romeo följa med en kompis hem men Enzo ville hem då vi lovat att vi skulle beställa hämtmat : )

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hämtade Romeo på kvällen och passade på att hämta paket och handla lite.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag somnade i soffan 21.00 så hann inte ens blogga igår. Men nu kör vi torsdag! Ska lämna barnen i skolan och dra till gymmet! Första träningspasset denna vecka så jag längtar!

Kram/E

 1. Karin skriver:

  Kul att du verkar trivas så bra i skolans värld! Tänk dock på att inte visa namn på barnen på dina bilder 🙂

 2. Emma skriver:

  Kommer podden plockas upp igen eller är den avslutad?

 3. Tinnie skriver:

  Vad fin du var på bilden! Kul att du gillar skolans värld, jag är själv lärare och älskar verkligen mitt jobb. Jag började min lärarutbildning när jag var 37, och det är verkligen något jag kan rekommendera! #aldrigförsent 😀

  1. Engla skriver:

   Åh vad roligt! Ja vi får se vad framtiden bjuder på. Och självklart är det aldrig försent!

 4. Jag är på jakt efter den perfekta vardagsväskan.. typ tote bag alá Neverfull eller tote från Malene Briger. Den från MB är såååå snygg, men jag kan inte bestämma mig för färg… 😅 du har inga totes du kan tipsa om? som jag kanske har missat? 😚😊

 5. Sandra skriver:

  Hur kommer det sig att du jobbar extra på fritids och som lärare? Är det på dina barns skolor?:)

  1. Engla skriver:

   Jag brinner för barn & ungdomar och har länge velat arbeta för och med barn. Att vara en trygg vuxen och hjälpa på de sätt jag kan. Så sökte mig till skola & fritids här och på den vägen är det.

   Ja jag jobbar på båda skolorna 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..