TORSDAG

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Älsklingar i stallet denna torsdag!

Jag börjar känna mig lite krasslig men hoppas att det endast är trötthet. Var riktigt längesedan jag var sjuk så har har inga planer på att bli det nu heller. Svepte en stor grön smoothie med ingefära nyss och det brukar alltid mota Olle i grind. Pojkarna har haft en kompis med sig hem idag och jag har storstädat huset efter middagen. Så skönt! Imorgon blir det jobb i både skola och på fritids och sedan ska vi fira svärmor som fyller år. Härlig fredag!

Kram/E

 

 1. Hoppas att du inte blir sjuk! Mysigt med bilder från stallet. Jag är ju gammal hästtjej så alla inlägg om ridning tycker jag är lite extra roligt att läsa.

 2. Vill önska dig en toppen fredag <3
  tack för all inspo de är toppen, Älskar att kika in hos
  dig, nummer ett när jag öppnar datorn!!!

  Kramar <3

 3. Lotte skriver:

  Huj nä inte kul att bli sjuk! Här vabbar vi, nästan hela förra veckan och hann jobba 2 dagar innan det var dags igen…. Men men sen kanske det snart är över tänker jag, lillkillen får skaffa sig lite immunförsvar nu och är han som vi andra så blir han knappt sjuk sen 🙂
  Ha en mysig fredag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..