ANNONS

JOBB SOM JOBB?

/

Hej på er mitt i veckan! Är på fritids och jobbar varje dag nu och from. fredag blir jag i skolan i några dagar också igen. Saknar det alltid när det hinner gå för många dagar emellan. Ska testa på en ny skola men känner ju igen många barn då mina kids är i samma ålder. Ska bli utmanande och roligt!

Jag är så glad för att så många av er tog er tid att önska ämnen på inlägg här i bloggen. Bloggen är min baby och ja min business men utan er är den ju ingenting så det är guld värt att få veta vad ni vill läsa mer om och ja se mer av! Jag skriver mest dagboksinlägg och även lite modetips och så klart outfits och ja inlägg med annonslänkar. Jag kan inte driva denna blogg utan ersättning, det hoppas jag att du som läser förstår. Jag tipsar dock endast om sådant jag själv redan har eller sådant jag verkligen gillar. Men hursom ska majoriteten av inlägg vara utan länkar/samarbeten. Dock passar jag på att länka tex. min outfit eftersom jag annars alltid får göra det bland kommentarerna då ni ändå vill veta. I perioder när jag jobbar mycket på annat håll så blir det färre inlägg och då kan inlägg med reklam krocka men jag försöker att hålla en bra variation och vill uppdatera här för er dagligen.

Hudvårdsrutin, träning, outfit, vårmode, accessoarer, min garderob, smink, inredning & bilder från vårt hem, familjeliv och listor. Ja det har ni önskat mer av och det ser jag fram emot att dela med mig av.

img_8624

Och let´s face it, det blir ju så mycket härligare att fota när vi får lite grönare ute. Känner att jag aldrig tar fram kameran längre. Allt ser så trist ut men det kanske är kul att se ändå : )

img_8621

Det är mycket spännande som händer i mitt liv just nu och jag hoppas kunna dela med mig av mer framöver. Var sak har sin tid och jag har delat både glädje och sorg här med er under många år ♥

Kramar/Engla

6
95

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00