ANNONS

DAGENS OUTFIT

/

Innehåller annonslänk

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu får vi allt hjälpa våren på traven tycker jag så jag kör all in på färg denna vecka! När jag jobbar i skolan och på fritids kör jag på min vanliga stil faktiskt, kanske lite mer bekvämt. Idag rockar jag detta ljuvliga set som även finns i svart och vitt. Du hittar alla HÄR. Jag bär dunjacka och sneakers till idag men i vår blir det camojacka eller jeansjacka + sneakers eller tofflor. Setet är ganska stort i storlek, jag har XS i mitt. Men det beror ju lite på hur du vill att det ska sitta. Jag hade kunnat ha S också för ännu mer oversize look.

Nu ska jag iväg och träffa barnen på fritids. Stänger idag och ikväll blir det simhallen med min lilla trio + vänner. Bra tisdag! Kram/E

10
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00