DAGENS OUTFIT

 

Innehåller annonslänk

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu får vi allt hjälpa våren på traven tycker jag så jag kör all in på färg denna vecka! När jag jobbar i skolan och på fritids kör jag på min vanliga stil faktiskt, kanske lite mer bekvämt. Idag rockar jag detta ljuvliga set som även finns i svart och vitt. Du hittar alla HÄR. Jag bär dunjacka och sneakers till idag men i vår blir det camojacka eller jeansjacka + sneakers eller tofflor. Setet är ganska stort i storlek, jag har XS i mitt. Men det beror ju lite på hur du vill att det ska sitta. Jag hade kunnat ha S också för ännu mer oversize look.

Nu ska jag iväg och träffa barnen på fritids. Stänger idag och ikväll blir det simhallen med min lilla trio + vänner. Bra tisdag! Kram/E

  1. Men vad hände med dina vackra naglar? 🙁 gick dom av på skolan… synd i så fall för dom var så fina!

  2. Härligt vårligt ! Men fryser du inte om du måste vara utomhus när du jobbar på fritids? Vad har hänt med naglarna?!

  3. Så fint klädessätt, är det genomskinligt?? Några hade kommenterat detta på Nelly , vad tycker du?

    1. Jag har testat svarta undies och då syns trosorna så kör på ljusrosa eller beige och då syns det inte igenom 🙂 Är nog värre med det vita 😀

  4. Har vara följt på insta senaste 2 åren men innan dess har jag följt din blogg sedan innan barnen föddes…. men måste fråga, sist jag läste om ditt jobb var du typ nåt c-operatör.., jobbar du i skola/fritids nu?

    1. Vad roligt 🙂 Ja jag utbildade mig och jobbade som cnc-operatör innan jag fick barn och under deras småbarnsår, samtidigt som jag bloggade. Sedan blev bloggen större så kunde inte driva både blogg och jobba heltid så satsade på mitt egna företag. Nu sen i jan jobbar jag som vik. i skola och på fritids 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..