ANNONS

SUNDAY FUNDAY

/

Hej söndag! Som förväntat vann John Lundvik i mello igår men det var verkligen ingen favorit hos vår familj. Låten har ju liksom ingen refräng, inget som berör. Men nåväl vi hade en grymt trevlig kväll med vänner. Blev bortskämda med magiskt god mat och dryck.

Idag vaknade vi tidigt och har varit iväg och handlat lite och ska nu packa väskorna då vi ska iväg på fotbollsträning direkt efter lunch och efter det så drar vi och badar. Perfekt söndagssysselsättning : )

img_3310-5c44cb55326cf

Idag är förresten sista dagen med 20% rabatt hos allt från Jotex. Jag älskar mina puffar här hemma. I vårt sovrum och klädkammare har vi denna stora i beige. Perfekt att sitta på eller förvara klädesplagg/väskor.

Shoppa HÄR och ange koden JOTEXSPRING

Kram/E

4
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00