FAMILJ

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min lilla R! Jag ser min morfar i Romeo så himla ofta. Jag har gjort det sedan Romeo kom till oss faktiskt. Morfar fick ju aldrig träffa pojkarna. Jag var gravid men fick missfall precis innan han gick bort och ett halvår senare blev jag gravid med tvillingarna. Morfar är ju inte min biologiska morfar, men det var aldrig något som märktes. Han var min morfar/fadersfigur så mycket som man bara kan vara och det är så häftigt att se att han är med oss på något vis ändå.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter en riktigt bra fotbollsträning (jag gissar på en enorm träningsvärk för min del då vi vuxna var med och spelade match) gick vi över till simhallen för lek & bus.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mellis!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Simdrottningen!

Tacos till middag och en riktigt lugn kväll får avrunda denna magiska helg. Jag & R tänkte börja se Dips på SVTPlay. Någon som sett?

Kram/E

  1. K skriver:

    Dips är så roligt! Lite skämskudde ibland. Helt galna! Hahaha!

    1. Engla skriver:

      Vi stängde av efter 10 min 🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..