ÖNSKA?

 

Tisdag

Hej sweethearts! Fullt upp denna vecka med fritids och inhopp i skolan så tänkte passa på att be er önska inlägg så jag kan förbereda några framöver. Jag har fått önskan om att visa och berätta mer om hela min hudvårdsrutin så det är på G. Men vad önskar ni mer? Outfits? Vanliga dagboksinlägg? Mode (isf specificera gärna), barnkläder, träning, smink?

Ses senare! Kram/E

 1. Jag skulle vilja ha tips på stora gosiga svarta koftor med knappar. Det blir så kallt med öppna koftor. Du hade en jättefin från Busnel i höstas så något i den stilen skulle jag vilja ha fast inte lika dyr. (Tror att den kostade 3500 kr nånting).

  1. Just det, så saknar jag dina temainlägg som du skrev i bloggens begynnelse. Men förstår att de kanske tar lite för lång tid att göra men det vore kul att damma av den kategorin.

 2. Gärna utgå från ett plagg och sen visa den på flera olika sätt. Till jobb, fritid, fest etc. Att klä upp samt klä ner. Sen kan man även tänka sig att ta tex nåt lite ”svårare” plagg, hur matchar man den på bästa sätt? Utsvängda 70-tals jeans, neonpolo, mm.

 3. Gillar dina inlägg gällande mode och ser gärna stylingtips av ett plagg på olika sätt. Även tips på bra accessoarer till! Ser gärna mer av din befintliga garderob och hur du tänker när du väljer kläder på morgonen.

  Vore även kul att höra mer om ditt jobb på fritids/skola för gillar dina inlägg om ”vardagspusslet” 😊

 4. Hudvårdrutin morgon och kväll. Gärna också tips och idéer för att köra lite hemmaspa själv.
  Make up, smarta tips och trix!
  Kram 🌱

 5. Uppskattar blandningen mellan familjeliv/känslor och mode.
  Gillar dina inspirationsbilder/collage. Det skulle vara fint att se ”All blue” (med bara jeans, jeansskjorta, jeansklänning mm) ”spring boho”, ”Pastel Purple” och kanske några fler tips ang vårens it-färg gult?
  Kram och tack!

 6. Tips på ämnen jag skulle tycka vara kul… 🙂
  * Dina favoriter i necessären
  * Favoritövningar på gymmet
  * Dina modemåsten i vår
  * Dina favorit vardagsrätter
  * Dina favoriter i garderoben

  Ja alltså lite allt möjligt!

 7. Så himla kul – jag har följt dig superlänge. Jag hade tyckt det var jättekul att få se ett hemma-hos-dig-reportage. Kök, vardagsrum och er övervåning/sovrum skymtar man i bilderna, men hur ser det ut i resten av huset (de delar som du känner dig bekväm med att visa upp)?

  1. Håller med! Skulle vara så kul att se mer av inredningen, ni verkar ha det så fint och stilrent med snygga detaljer! / Molly

 8. Outfits, hudvård -och sminkrutin, middagstips och recept, träning och tips på övningar/pass 🙂

 9. nu kommer jag kanske sent med önskemål men jag önskar att få se mer av hur ni bor. Det lilla man ser är jättefint, det gör inget om det inte är perfekt, det är roligt ändå 🙂

 10. oh, och sen gärna ett inlägg om dina bästa basic-kläder. Tycker det flesta tappar formen eller bara blir allmänt tråkiga efter ett par tvättar, speciellt om man köper från t ex H&M.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..