ÖNSKA?

 

Tisdag

Hej sweethearts! Fullt upp denna vecka med fritids och inhopp i skolan så tänkte passa på att be er önska inlägg så jag kan förbereda några framöver. Jag har fått önskan om att visa och berätta mer om hela min hudvårdsrutin så det är på G. Men vad önskar ni mer? Outfits? Vanliga dagboksinlägg? Mode (isf specificera gärna), barnkläder, träning, smink?

Ses senare! Kram/E

  1. Elin skriver:

    oh, och sen gärna ett inlägg om dina bästa basic-kläder. Tycker det flesta tappar formen eller bara blir allmänt tråkiga efter ett par tvättar, speciellt om man köper från t ex H&M.

  2. Elin skriver:

    nu kommer jag kanske sent med önskemål men jag önskar att få se mer av hur ni bor. Det lilla man ser är jättefint, det gör inget om det inte är perfekt, det är roligt ändå 🙂

  3. Outfits, hudvård -och sminkrutin, middagstips och recept, träning och tips på övningar/pass 🙂

  4. Ann skriver:

    Jag älskar alla slags listor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..