THE MIDI DRESSES

 

Innehåller annonslänkar

Midi

HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR

Midiklänningen är fortsatt min favoritmodell av klänning och just nu slår mitt modehjärta extra mycket för rött och beige. H&M har fantastiskt fina och prisvärda modeller. Kram/E

 1. Anna skriver:

  Kan du inte ge tips på kläder till de olika ”klädkoderna” som finns. De återkommer alltid på inbjudningar och jag blir alltid lika förvirrad haha. Ska på examensbal i maj och då är klädkoden mörk kavaj, tips?! Gärna på klänningar med icke öppen rygg…

 2. Hur går det för dig med din capsule wardrobe? Jag rensade ut idag, la undan allt i förrådet som ska sparas till annan säsong och hängde in capsulen jag ska ha nu mars-maj! Känns så bra och fräscht 🙂👍

  1. Engla skriver:

   Åh vad roligt 🙂

   Jag har inte plockat bort något men tänkte snarare göra en planering av outfits när jag vet mer hur mkt jag kommer jobba nu framöver 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..