THE MIDI DRESSES

 

Innehåller annonslänkar

Midi

HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR

Midiklänningen är fortsatt min favoritmodell av klänning och just nu slår mitt modehjärta extra mycket för rött och beige. H&M har fantastiskt fina och prisvärda modeller. Kram/E

  1. Hur går det för dig med din capsule wardrobe? Jag rensade ut idag, la undan allt i förrådet som ska sparas till annan säsong och hängde in capsulen jag ska ha nu mars-maj! Känns så bra och fräscht 🙂👍

    1. Åh vad roligt 🙂

      Jag har inte plockat bort något men tänkte snarare göra en planering av outfits när jag vet mer hur mkt jag kommer jobba nu framöver 🙂 Kram

  2. Kan du inte ge tips på kläder till de olika ”klädkoderna” som finns. De återkommer alltid på inbjudningar och jag blir alltid lika förvirrad haha. Ska på examensbal i maj och då är klädkoden mörk kavaj, tips?! Gärna på klänningar med icke öppen rygg…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..