FREDAGSLISTAN

 

Vad är du glad för idag?
– Glad för fredag, sol (dock svinkallt) och en mysig helg framför oss. Jag började fredagen med ett gympass, sen har jag varit in till stan en snabbis, jobbat hemifrån och ska hämta killarna lite tidigare.

Vad har du på dig idag?
– Hoodie & skinnbrallor!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vad lyssnar du på idag?
– Har plöjt en hel del poddar så som Säker stil, Träningspodden & Relationspodden

Vad är du på för humör idag?
– Jag är glad & pirrig! Hade dock hoppats på att få komma och jobba idag med. Saknar det de dagarna det inte blir något och inser att jag vill börja jobba heltid med annat är sociala medier.

Vad blir det för middag?
– Tänkte att vi ska slänga ihop hamburgare : ) Jolie tjatar dock om stuvade makaroner och falukorv. Jag avskyr det, men hade craving på det när jag väntade Jolie faktiskt och nu är det hennes favvorätt all time haha.

Hur ser dagens planer ut?
– Ja det är ju fredag så det blir bad och sedan Talang, chips & dip. What else liksom : )

Helgens planer?
– Imorgon lördag blir det stallet såklart och sedan så är det träning, mys och mello på schemat. På söndag så ska jag & en annan mamma träna killarna i fotboll så funderar på att testa mitt träningsprogram som jag skrev ihop till åk3 i torsdags (men aldrig använde då jag behövdes mer i en annan klass)

Vad längtar du efter just nu?
– Jag är så glad över att det är första mars idag och ser fram emot att möta våren och ta tillvara på allt härligt som livet erbjuder.

Happy Weekend!

 1. Vilken lyx för barnen på skolan som får ha dig där, och vad glad jag blir för din skull som hittat rätt.

  Dock hoppas jag verkligen att du har kvar bloggen! Jag kommer att stanna trots att du inte har lika mycket tid. Jag gillar ändå dina vardags och outfitsinlägg bäst. Så jag hoppas att du fortsätter här. 😃❤️

  1. Engla skriver:

   Tack snälla Sara <3

   Jag kommer blogga på ett tag till iaf, sedan får vi se. Kanske fortsätter jag med de klassiska dagboksinläggen och outfitsen, det var ju så jag började. Vi får se. Tack 🙂 Kramar!

 2. Soffie skriver:

  Oj, vad du ser brun ut! Riktigt solariebrun. Hur ofta solar du?

  1. Engla skriver:

   Bus-droppar i min dagkräm 😄👌🏻

   1. Vilka busdroppar använder du? Jag köpte någon spray som jag såg på någon annan blogg, men jag tycker inte den tar… och min vanliga bus får jag pormaskar av (kan vara för att den är för kroppen haha…)

 3. Karin skriver:

  Jag blir så glad att höra att du kommit på att du vill göra något annat eftersom du mår bra av det. Men själviskt nog hoppas jag verkligen att du kommer att fortsätta ha en närvaro på sociala medier trots att det kanske inte kommer vara ditt heltidsjobb. Jag har följt dig så länge du känns som min unga lillsyrra. Kram ❤️

 4. Louise skriver:

  Vilken fin hy du har! Berätta gärna vilka produkter du använder och hur din hudvårdsrutin ser ut. Trevlig helg!

  1. Engla skriver:

   NeoStrata! Bästa som finns 😍✨

   1. Ja! Håller med, Neostrata är så sjukt bra. Jag var såld på dermalogica innan med Neostrata är verkligen flera snäpp bättre. 🙌

    1. Engla skriver:

     Ja man känner hur huden liksom byggs upp och blir balanserad. Helt kär!

 5. Vart är hoodin ifrån?😘

  1. Lina skriver:

   Undrar jag med 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..