ÖGONFRANSAR

 

Innehåller annonslänkar

gon

 

Xlash Pro / Sensai primer mascara / Sensai Mascara 38°C

Efter en misslyckad fransförlängning i oktober (allergi) blev mina egna fransar korta och tunna så jag började att använda fransnärning i november.  För det mesta gick jag osminkad och ibland använde jag lösögonfransar om jag väl sminkade mig. Kändes inte värt att kladda med mascara när fransarna var så korta och ojämna.

Men nu, efter två månaders användning av Xlash Pro (som jag använt även tidigare) så är fransarna tillbaka och det med råge. Jag beställde ny mascara från Sensai samt en primer från samma märke fransarna håller bättre med primer). Grymma produkter och mascaran sitter hela dagen och tvättas bort med ljummet vatten. Det älskar ju jag som annars alltid blir svart under eller över ögonen.

53010653_583189468815325_4895716994600402944_n

Pluspoäng för att fransarna också blir lite mörkare, samt både längre och tjockare. Mina är så ljusa annars. Kram/E

 1. Linda skriver:

  Hej! En som inte vet hur sånt här funkar… 😉 Vad händer med fransarna när man slutar med medlet? Tack <3

  1. Engla skriver:

   Jag brukar fasa ut användningen efter 3 månader och kör då bara var och varannan dag tills jag ledsnar haha. Bästa är nog att köra några gånger i veckan eller om man märker att ens fransar börjar tunnas ut

 2. Mikaela skriver:

  Funkar för mig också!! Älskar.

  1. Engla skriver:

   😍👌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..