FILMTIPS & SÖNDAGSRUTINER

 

Godkväll på er! Angående den sura snubben här hemma igår så bad han om ursäkt efter en stund men jag blir lite så att jag kan inte riktigt förlåta på en gång. Jag blir inte sur eller arg men mer avtrubbad. För att jag blev besviken på hur han agerade mot mig. Men vi fick en trevlig kväll med vänner på besök, åt god mat och drack lite bubbel.

Idag så startade jag dagen på gymmet och sedan har vi varit på Enzos fotbollsträning och tänkte bada efteråt men Enzo vurpade med cykeln och fick ett rejält sår på benen så vi avvaktar med bad. Vi stannade till och matade änderna på vägen hem och sedan tog vi en fika ute i solen när vi kom hem och bara satt där och njöt. Katterna har fått vårkänslor även de så de spatserade runt ute överallt där snön smält bort.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Solrosfrön är bra mat för änderna. Inte gammalt vitt bröd som jag vet att många ger. Änderna behöver också näring ♥

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Till middag beställde vi pizza och kikade på Pelle Kanin. Trodde det var en film för mindre kids men ack så fel jag hade. Den var skitrolig rent ut sagt! Tror att jag & Jolie skrattade mest haha. Jolie bakade en kladdkaka som vi åt till efterrätt och vi har bara slappat resten av kvällen. Så himla skön avslutning på helgen.

Imorgon är det dags för skola & jobb igen och jag ska även jobba på fritids! Längtar : )

Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..