BILOLYCKA OCH SUR SNUBBE

 

img_5238

Lördag = stallet!

img_5239

Jolie sköter om Viking och har tagit dessa fina bilder på hästarna i hagen. Min stora tjej! Jag lämnade av henne och hämtade upp henne ett par timmar senare (finns andra vuxna på plats) och hon mognar något enormt över att få pyssla och ta eget ansvar där bland hästarna.

img_5240

Viking i fin frisyr och ny grimma som Jolie köpt åt honom ♥

På vägen hem fick jag sladd och åkte rakt in i en stenhård & isig snöhög. Blev livrädd men glad över att jag inte körde på någon eller blev skadad. Bilen däremot fick sig en smäll. R blev skitsur när jag kom hem och berättade så inte den bästa lördagsstämningen i detta hus. Jag brukar inte hänga ut honom eller skriva om våra tjafs här men idag känner jag att jag verkligen inte förstår mig på sånt beteende. Det är EN BIL! Ja jag vet att det kostar att laga men ingen är skadad och jag kör alltid försiktigt och är en bra förare. Blir sjukt irriterad över hur man kan bli sur & arg över en olyckshändelse.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter 20 selfies och lika många grimaser gav vi upp fotandet. Här blev ju i alla fall huldis gullig även om hon gör en fake-gullig-min haha

Nu ska vi åka och handla och duka fram för middag då vi får gäster ikväll. Hoppas stämningen är lite bättre tills dess om vi säger så.

Kram/E

 

 

 1. Håller med Cilla!
  Du ska se att det är glömt och förlåter när han lugnat ner sig. Har en med lika kort stubin här hemma! 😉 Blir tokig ibland på hnm😅

 2. S skriver:

  Jag förstår din reaktion. Jag hade blivit väldigt besviken om min man reagerade så istället för att tänka att det bara är en bil och att allt som betyder något är att jag inte skadats. Klart du inte gjorde det med flit.

 3. Therese skriver:

  Han borde fokucera mer på att du inte skadade dig. Verkligen konstigt beteende!

 4. Cilla skriver:

  Tack för att du bjöd på den! Skönt och trösterikt att höra att det inte bara är här hemma det blir sånna reaktioner på olyckshändelser..
  Hoppas söndagen är bättre!

 5. Bara glad att höra att det gick bra med dig ❤️ Tänk om du hade fått möte av en stor lastbil exakt när du fick sladden? Hemsk tanke. Tur i oturen att det gick så bra som det gjorde! ❤ Så borde din man också tänka…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..