BILOLYCKA OCH SUR SNUBBE

 

img_5238

Lördag = stallet!

img_5239

Jolie sköter om Viking och har tagit dessa fina bilder på hästarna i hagen. Min stora tjej! Jag lämnade av henne och hämtade upp henne ett par timmar senare (finns andra vuxna på plats) och hon mognar något enormt över att få pyssla och ta eget ansvar där bland hästarna.

img_5240

Viking i fin frisyr och ny grimma som Jolie köpt åt honom ♥

På vägen hem fick jag sladd och åkte rakt in i en stenhård & isig snöhög. Blev livrädd men glad över att jag inte körde på någon eller blev skadad. Bilen däremot fick sig en smäll. R blev skitsur när jag kom hem och berättade så inte den bästa lördagsstämningen i detta hus. Jag brukar inte hänga ut honom eller skriva om våra tjafs här men idag känner jag att jag verkligen inte förstår mig på sånt beteende. Det är EN BIL! Ja jag vet att det kostar att laga men ingen är skadad och jag kör alltid försiktigt och är en bra förare. Blir sjukt irriterad över hur man kan bli sur & arg över en olyckshändelse.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter 20 selfies och lika många grimaser gav vi upp fotandet. Här blev ju i alla fall huldis gullig även om hon gör en fake-gullig-min haha

Nu ska vi åka och handla och duka fram för middag då vi får gäster ikväll. Hoppas stämningen är lite bättre tills dess om vi säger så.

Kram/E

 

 

 1. Skönt att höra att ingen kom till skada! Materiella ting går alltid att ersätta, hoppas att det sjunker in för R. Det är förrädiskt på vägarna nu så sladd kan vemsomhelst få.
  Förstår din irritation till hundra procent!

  Hoppas att du får en fin lördagkväll!
  Kram

 2. Hej! Min lillebror ska gifta sig i Gimo i sommar. Du har inget förslag på frisör där jag skulle kunna få mitt hår fixat och eventuellt sminkning?

  Med vänlig hälsning, Therese

 3. Hej! Min lillebror ska gifta sig i gimo i sommar. Du har inget förslag på frisör som kan fixa mitt hår och eventuellt sminkning?

  Med vänlig hälsning, Therese

 4. Ååååh jag blir galen på såna reaktioner! Ofta verkar folk reagera så när de inte kan hantera sina känslor riktigt, han kanske egentligen blev jätterädd för vad som kunde ha hänt men istället projicerar det på dig i form av dåligt humör för att det blir dyrt?

  Vilken otur att du fick sladd, men vilken tur att det bara blev materiella skador!

 5. Jadu, kunde vara här hemma det hänt också gällande bilen.. Förstår inte heller hur en bil kan vara så viktig… men men… Hoppas ni får en trevlig lördagskväll trots allt 😘

 6. Karlar 🤣 Min blev skitsur när jag backade in i ett stuprör här hemma, hallå, det var inte på flit, hört talas om olyckshändelse? Nej, tydligen inte, sen att han själv fick sladd på motorvägen och körde in i ett mitträcke räknas tydligen inte.. 🤣

 7. Jag brukar säga till min man ja men om det va omvänt hade väl inte jag blivit sur på dig, de är ju sånt som bara händer. Tror du inte jag känner mig ledsen och skärrad endå, hur tror du jag känner mig när min älskade är sur för något som bara hände. Sen oftast har man ju något exempel på nått liknande och då kan hänvisa till att en annnan gav en kram och erbjöd hjälp och inte va sur.

 8. Haha, jag är lika dan (som Robin) skulle förmodligen bli skitsur… Jag vet ju egentligen att det är fel att blir sur/arg över sånt man ”inte kan rå för” men reagerar liksom på direkten… så här är det mannen som får skäll för liknande saker…

 9. Blä, jag förstår precis. Nästa dag är allt bra, men det är ju sånt energitjuveri när någon går och surar. Jag är jättekänslig och vill att alla ska vara glada och nöjda runt omkring mig (vilket i och för sig är lite egoistiskt…). Hoppas att ni vaknar till en glad och fin söndag! Kram!

 10. Bara glad att höra att det gick bra med dig ❤️ Tänk om du hade fått möte av en stor lastbil exakt när du fick sladden? Hemsk tanke. Tur i oturen att det gick så bra som det gjorde! ❤ Så borde din man också tänka…

 11. Tack för att du bjöd på den! Skönt och trösterikt att höra att det inte bara är här hemma det blir sånna reaktioner på olyckshändelser..
  Hoppas söndagen är bättre!

 12. Jag förstår din reaktion. Jag hade blivit väldigt besviken om min man reagerade så istället för att tänka att det bara är en bil och att allt som betyder något är att jag inte skadats. Klart du inte gjorde det med flit.

 13. Håller med Cilla!
  Du ska se att det är glömt och förlåter när han lugnat ner sig. Har en med lika kort stubin här hemma! 😉 Blir tokig ibland på hnm😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..