ANNONS

GODMORGON FREDAG

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Varm choklad med skummad havremjölk. Hur gott som helst!

Välkommen fredag! Idag är det riktigt kyligt här igen men i helgen väntas riktigt härligt väder med plusgrader. Fantastiskt härligt : ) Igår blev det vilodag från gymmet och det blir det även idag. Vi ska göra lite härliga familjeaktiviteter och så är jag sugen på att baka! Eller mest att äta det jag vill baka haha.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Även om det är kallt ute så skiner solen så härligt idag och det blir så ljust och fint. Som jag saknat det!

Nu kör vi igång denna fredag tycker jag! Kram/E

2
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00