HELG

 

img_4749

Vi startade lördagen i stallet och välkomnades av denna skönhet. Efter några timmar där så var det dags för lunch och besök med mormor på sjukhuset för att ta farväl av en kär vän till mormor som är svårt sjuk. Så fruktansvärt sorgligt. Livet. Det var tungt att hämta sig efter det besöket, men vi hade planerat mellomiddag så vi åkte hem och fixade oss och fick en fin kväll med vänner.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

 

Jag gjorde i ordning Frozen Bellinis till välkomstdrink. Riktigt fräscha & goda! Mixade persikohalvor i en mixer. Frös in purén i några timmar. Innan gästerna kom så skrapade jag ur den frysta purén och la i champagneglas och hällde på Prosecco. Ca 1/3 del persikopuré och 2/3 Prosecco. Supergott!

Nästa gång ska jag dock testa att mixa även bubblet och purén så att allt blir slätt för tror det blir supergott i sommar!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vaknade upp 07 imorse men slumrade vidare till 08. Ljust och härligt ute och snart är nog snön ett minne blott.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kaffe, morgonrock och bloggtid. Typisk helgmorgon : )

Idag söndag är planerna att åka skridskor och sedan har Enzo fotbollsträning. Hoppas att han kan ha det på söndagarna framöver. Det blir så sent på måndagarna annars och han och flera i laget blir så trötta på tisdagen. 

I eftermiddag ska vi äta middag med mormor och så tänkte jag klämma in ett gympass eftersom jag inte fick till det igår. Tveksamt om det går idag heller. 

Kram/E

 

  1. K skriver:

    Hej! Jag har en heeelt irrelevant fråga, men jag tänkte att du kanske har tips eftersom du städar en del. HUR FÅR DU BUKT MED KATTHÅREN?!?? Jag har haft katt sedan i höstas och jag blir galen! Har du nå tips?! Tack tack!!!

    1. Engla skriver:

      Våra katter hårar inte så mycket, bara i perioder. Typ inför vår/sommar och sen mot höst/vinter. Bästa är att kamma dem regelbundet och sen städa ofta. Lite katthår får man såklart räkna med.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..