ALLA HJÄRTANS DAG

 

Glad alla hjärtans dag! Jag tänkte att jag skulle hinna få iväg ett inlägg imorse innan jag åkte och jobbade men jag var lite väl tidsoptimist. Imorgon jobbar jag bara på eftermiddagen så då kommer jag att blogga ikapp lite : )

Idag är det ju alla hjärtans dag och nog har dagen varit lite extra kärleksfull tycker jag allt! Firar du? Vi hade inte bestämt något speciellt idag, det blev tex. fiskpinnar till middag haha. Men R fick en present (biljetter till Magnus Uggla) och så några utklippta pappersjhjärtan där jag skrev komplimanger till honom. La dem på köksbordet för att han slutade tidigare än mig men ändå kom jag och barnen hem först haha så det blev inte riktigt den effekten jag tänkt men när blir det det? 
Barnen fick också små lappar samt jordgubbar & choklad. Alla nöjda ♥ Och som bonus kom mamma och hälsade på med hembakta kakor. Jag hade glömt bort att hon skulle komma så stackaren fick vänta ute nästan en timme innan vi kom hem. 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ljust tidigt imorse! Romeo på väg till skolan: )

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Förbereder fika till fritidsbarnen : )

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Torsdagar = ridskola

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Manipani

img_4674

Myskväll! Bra balans va? : )

Kram/E

 1. åh vart är den underbara ljusstaken ifrån?

  Firade inte heller så mkt här, men finns ju alltid andra dagar 🙂

  1. Engla skriver:

   Ja fira ska man ju göra lite då och då, stort som smått 🙂

   Ljusstaken är från H&M Home 🙂

   1. Tack! för svar 🙂 ja det har du rätt i 🙂

 2. Vi firade inte heller på något särskilt sätt. Barnen är sjuka så det känns roligare att göra något när de mår bra igen sen. 🙂

  1. Engla skriver:

   Krya på er och idag är det ju fredag 🙂 Kram

 3. N skriver:

  Anar jag en stress över att du måste hinna blogga?
  Inte bra om det är så… Snälla du, du är bara människa.
  Jag vet att bloggen också är ditt jobb, men de dagar du arbetar utanför hemmet, kanske bloggandet får vara. (Om det Inte är samarbeten, som måste göras förstås.) Annars går du sönder snart igen. Ta det lugnt, och vänj dig vid ditt ”nya liv”.💜
  Ni verkar haft en fin dag annars. Kul med Magnus Uggla! Såg showen för två veckor sedan- riktigt bra!! Kram

  1. Engla skriver:

   Nej då jag är inte så stressad över det och planen är att ha några planerade inlägg på ”lager” eller hinna tidsinställa inlägg för jag vet att jag behöver vara ledig när jag kommer hem om eftermiddagarna. Tack snälla för omtanken <3

   Åh härligt att höra att den var bra! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..