ATT FIRA ELLER EJ?

 

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Godkväll! Jobbat i skolan & på fritids igår och idag och ska dit även imorgon så tänkte ta en tidig kväll. Är inte riktigt van vid ljudnivån och alla nya namn så är toktrött om kvällarna haha. Men det är ju sånt som man vänjer sig vid och jag åker med ett leende och jobbar varje dag. Att vara en trygg och viktig person i barns liv, kan det finnas något mer meningsfullt?

Idag sken solen mitt på dagen och den värmde verkligen. Jag gick med uppknäppt jacka och njöt av värmen! På bilden ovan är jag dock precis hemkommen när det börjat skymma : )

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag minsann. På fritids ska det firas med goda bakelser som några i personalen tillsammans med barnen bakat och här hemma firar vi med en god middag. Jag har även köpt biljetter till en show åt R. Tycker helt klart det är en dag att fira, bara man gör det med tanke och kärlek bakom. Firar du?

Kram/E

 1. Annawii skriver:

  Alltså vad fint att du börjat jobba i skolan, blir inspirerad! Vad jobbar du som?

  Kram vännen

 2. Ella skriver:

  Så himla kul att du trivs på skolan! Tror du att du kommer att vilja ta steget till utbildning och lärarlegitimation? Min mamma började studera till högstadielärare när hon var 41 – och hade fyra barn. 🙂 Jag kan inte riktigt förstå hur hon fick ihop det, men det var inga problem enligt henne. ”Jag pluggade när ni tittade på Bolibompa på kvällarna”, haha.

  Jag och min man (inga barn) kommer fira lite smått ikväll. Champagne när vi kommer hem, god mat och en god flaska rött till middagen.

  Kram och glad alla hjärtans!

 3. Elin skriver:

  Vi firar med extra god mat och en smarrig efterrätt. Har även köpt lite godis till barnen och maken men inga presenter i övrigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..