SÖNDAGPLANER

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hej söndag! Såg ni mellot igår? Det var riktig snarkvarning, tills att nr 6 & nr 7 gick på. Hanna & Liam blev favoriter här hemma. Grym låt! Och Margrets lå gillade vi också men undrar om hon föll pga. ”musikvideon”?

Nåväl. Här sitter vi nu och slappar en stund efter bad i simhallen följt av våfflor till lunch. Jag hann med ett gympass i morse också, riktigt skönt. Vi ska strax hoppa in i bilen och dra till ishallen för lite skridskoåkning. Var längesedan vi åkte skrillor så det ser vi alla verkligen fram emot.

Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..