SOM ETT PROFFS

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En härlig comeback på isen idag! Lite bambi på hal is till en början men sen så. Är nog 1.5 år sedan vi åkte senast faktiskt. Vi som alltid var i ishallen på helgerna förr. Men sedan så öppnade ju simhallen igen efter flera års renovering så nu hänger vi mest där istället.

Nu sover kidsen sen en stund tillbaka. Vi tog tidig kväll efter en fartfylld helg och veckan som kommer bjuder också på många aktiviteter. Veckan innan sportlovet! Det ska fortsätta vara milt med flera plusgrader så snön kommer nog vara ett minne blott snart. Ena sidan i mig tycker det är synd, för det är ju rätt mysigt med 5-10 minus och alldeles vitt och härligt ute. Och andra sidan hos mig får vårkänslor och längtar efter barmark. Men det är ju bara 10 februari än så länge så jag antar att vi får både en och tre snösmockor innan vi kan ropa vår. Vad tror du? Jag brukar gå all in på vårkänslorna 1:a mars, oavsett väder haha. Då har jag fått nog av vinter.

Kram/E

 

  1. Vad härligt att ha varit och åkt skridskor igen. Här är snön ett minne blott. Efter fyra dagar med plusgrader ör den nu nästan helt borta. Det gick fort när det väl började.

    1. Engla skriver:

      Ja kanske våren kommer nu ändå 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..