FREDAGSLISTAN

PicMonkey Collage

På tal om neon. Hoodie HÄR

(adlink)

Vad är du glad för idag?
– Jag är så glad för att jag tränat, för att solen skiner och det är riktigt LJUST ute 14.30! Jag är glad, så där pirrigt jätteglad med fjärilar i magen, för att jag gjort något riktigt modigt idag och så är jag glad för att vi har en riktigt rolig helg framför oss.

Vad har du på dig idag?
– Se bilder ovan : )

Vad lyssnar du på idag?
– Träningspodden har jag lyssnat på, samt radion

Vad är du på för humör idag?
– Superglad haha

Vad blir det för middag?
– Något riktigt enkelt tänkte jag

Hur ser dagens planer ut?
– Jobb en timme till, hämta paket, hämta killarna, laga mat och åka och bada i simhallen.

Helgens planer?
– Imorgon ska vi till stallet då Jolie blivit skötare och sedan så ska vi preppa för mellofest här hemma då vi får gäster! Ska bli så himla kul : ) Har hittat en riktigt lovande välkomstdrink också som jag hoppas kommer bli lyckad. Visar recept i helgen!

Vad längtar du efter just nu?
– Jag ser fram emot detta ljus som kommer och liksom verkligen strösslar energi över mig. Underbart!

Happy Weekend!

Hur ser din fredag ut? Kram/E

LOADING..