FREDAGSLISTAN

PicMonkey Collage

På tal om neon. Hoodie HÄR

(adlink)

Vad är du glad för idag?
– Jag är så glad för att jag tränat, för att solen skiner och det är riktigt LJUST ute 14.30! Jag är glad, så där pirrigt jätteglad med fjärilar i magen, för att jag gjort något riktigt modigt idag och så är jag glad för att vi har en riktigt rolig helg framför oss.

Vad har du på dig idag?
– Se bilder ovan : )

Vad lyssnar du på idag?
– Träningspodden har jag lyssnat på, samt radion

Vad är du på för humör idag?
– Superglad haha

Vad blir det för middag?
– Något riktigt enkelt tänkte jag

Hur ser dagens planer ut?
– Jobb en timme till, hämta paket, hämta killarna, laga mat och åka och bada i simhallen.

Helgens planer?
– Imorgon ska vi till stallet då Jolie blivit skötare och sedan så ska vi preppa för mellofest här hemma då vi får gäster! Ska bli så himla kul : ) Har hittat en riktigt lovande välkomstdrink också som jag hoppas kommer bli lyckad. Visar recept i helgen!

Vad längtar du efter just nu?
– Jag ser fram emot detta ljus som kommer och liksom verkligen strösslar energi över mig. Underbart!

Happy Weekend!

Hur ser din fredag ut? Kram/E

 1. Maria skriver:

  Man blir glad av din tröja!

 2. Lotte skriver:

  Ja jag ska nog med se Melodifestivalen imorn då Malou bor några mil härifrån och hennes mamma har varit rektor till mina barn, så jag hejar lite extra på henne 🙂

 3. Anna skriver:

  Är det en ny tröja? Hade för mig att du skrivit att du har köpstopp i år, känns ändå som att du uppdaterat garderoben en del. Om jag missförstått får du gärna förtydliga, men köpstopp för mig betyder just köpstopp.

  1. Engla skriver:

   Ja jag har köpstopp förutom min lista samt undies/träningskläder. Meeen jag unnade mig denna samt de neon-toppar jag skrev om tidigare, efter min Bloppis. Då känns det ok tycker jag. Annars har jag ju samarbeten och tipsar om fina styles men jag kommer inte handla något innan jag gett bort eller sålt något och 2019 är mitt shoppa mindre (helst inget) år ❤️ Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..