NYSTÄDAT

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

img_3946

img_3128

Godkväll torsdag! Hemkomna från stallet där Jolie haft ridlektion. Jag har städat hela huset och känner mig så värd lite chips och dip nu haha. Mitt nygamla craving och alltid är det godare att äta chips mitt i veckan än på helgen. Varför är det så? Ett annat craving är Fanta blodapelsin. Har du smakat? Jag gillar inte Fanta men denna är tio poäng. Dock tror jag det bara är limited editon för nu börjar den bli svår att hitta. Kanske lika bra haha.

Vi ska se Efterlyst och sen leta upp någon serie att följa. Detta eviga dilemma. Så mysigt att plöja ett avsnitt var och varannan kväll. Nu har vi sett typ allt känns det som. Vi gav Dirigenten en tredje chans och ja den blev faktiskt bättre så helt klart sevärd.

Kram/E

 

LOADING..