NAGLAR

 

I samarbete med Epic Nails & Beauty

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mina fantastiskt snygga naglar som Sofia gjorde för några veckor sedan. Love them! Sofia har alla färger & nyanser, glitter i oändlighet och är grym även på design så valmöjligheterna är många. Bor du i Uppsalaområdet så är Sofia på Epic Nails & Beauty mitt bästa tips! Det är verkligen skillnad på naglar och naglar.

Jag ska snart börja fundera på vad jag ska göra nästa gång. Nackdelen när det finns så mycket att välja på är att jag får beslutsångest haha. Tänk neonrosa liksom för att pigga upp. Eller helt beige? Men så älskar jag också glitter och french fade… Hmm ja vi (ni) få se sen när det är dags. Kram/E

  1. Maria skriver:

    Jag trodde inte att du använde äkta päls. Men på bilden ser det ut som något i äkta päls.

    1. Engla skriver:

      Nej en nyckelring med fuskpäls 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..