TREND ALERT – CYKELBYXAN

 

Innehåller adlinks

PicMonkey Collage

Inspo: Pinterest

När cykelbyxan kom tillbaka förra sommaren så var jag så skeptisk och kände att det verkligen inte är en trend för mig. Men vad händer? Jo cykelbyxan är i vår hetare än någonsin och helt plötsligt tycker jag att det är så snyggt! Jag älskar ju tights så en avklippt variant är ju egentligen inte så långt ifrån. Vad gillar du denna trend?

Jag skulle styla den som ovan, med en oversize hoodie, t-shirt eller en kavaj och croppad top. Nelly har två par snygga cykelbyxor, eller bike shorts, inne nu i svart och beige som jag tycker är vrålsnygga!

Cykelbyxan

HÄR / HÄR

 1. Elin skriver:

  Så snyggt på dessa bilder! Men känns ändå svårstylat. Man vill ju ha något som gåt ner över rumpan när det gäller tights/cykelbyxor.
  Men kanske i kombo med en lite längre öppen vit skjorta och linne under?
  Får nog suga lite på den karamellen och se om jag vågar haka på detta igen. Sist var ju typ 1995! 😋

  1. Engla skriver:

   Ja men har man en stor hoodie så går den ju ner över rumpan, samma sak med kavaj. Och linne och stor skjorta låter supersnyggt!

 2. Trenden är Råball !!! Jag e på !!

  <3kramar<3

  1. Engla skriver:

   Du kommer rocka den så himla snyggt!!! Kramar <3

   1. <3<3<3<3<3<3 du me 😉

 3. Helena skriver:

  Åh herregud! Jag har svårt för mode som jag redan haft en gång… Kände mig supersnygg i mina blå cykelbyxor när jag var 11, men nu… Nu stylar jag den bäst med en cykeltröja, cykelskor och en mountainbike! 🙂

  1. Engla skriver:

   Haha underbart 😂😊👌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..