FREDAGSLISTAN

 

c10a6c30-5c77-48e7-bc11-81689848a129-5b9cb38601bed

Vad är du glad för idag?
– Skönt med helg och en piggare Enzo. Glad över att få ha jobbat i skolan en dag också denna vecka (hoppas på mycket mer nu) och så är jag himla glad över att det är februari haha. HEJ DÅ januari!

Vad har du på dig idag?
– Träningskläder då jag hade tänkt åka och träna idag men fick tillbaka huvudvärken och är helt slut i kroppen. Nya tag imorgon.

Vad lyssnar du på idag?
– Träningspodden

Vad är du på för humör idag?
– Glad men frusterad över att vara energilös

Vad blir det för middag?
– Jag har noll inspo! Lämnar över det till R : )

Hur ser dagens planer ut?
– Jobb ett par timmar till och sen åker R med de friska barnen och badar medan jag & Enzo får mysa hemma. Ikväll ser vi på Talang och äter chips. Kanske godis också? Ja tack!

img_5518-5b8274922bf00

Helgens planer?
– Jolie ska rida imorgon, förhoppningsvis blir det träning för mig och mysiga familjeaktiviteter. Typ utflykter & grilla korv

Vad längtar du efter just nu?
– Jag ser fram emot att få jobba mer inom skola & fritids. Ser fram emot ljusare dagar, mellokvällar och Alla Hjärtans Dag : )

Hur ser din fredag ut? Kram/E

 1. Skönt att ni börjar bli friska 😊 Här kör vi influensa den här veckan, körde vinterkräksjukan förra veckan 🙈 Fyra av barnen ligger med 40 graders feber så det händer inte mycket här i helgen inte… Önskar er en trevlig helg med mycket mello-mys ❤️

  1. Haha jag förstår 😊 Jag sökte dit som vikarie och resurs. Hoppar in när det behövs men hoppas såklart det blir en tjänst framöver 💕

    1. Ja jag har tröttnat på hur det blivit med sociala medier idag men försöker hålla det så som jag alltid gjort och tycker ju att det är roligt att skriva och fota. Men saknar att träffa andra människor och så vill jag så gärna jobba med barn och vara en trygg och bra förebild.

     1. Nu känner jag inte dig, men utifrån min bild över att ha följt dig i många år tror jag du passar utmärkt att arbeta med barn och ungdomar! Du känns som en klok, trygg, rättvis och bra förebild ❤️

 2. Jag köpte det bubblet nu och det var helt OK 🙂 Här hemma hann jag skola in och jobba 1 vecka iallafall innan det blev vab för vattkoppor…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..