ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED LG

PROJEKT: DRÖMTVÄTTSTUGAN

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

img_3492

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har ju nämnt att vi håller på att renovera vår tvättstuga. Tvättstugan som Gud glömde…typ haha. Det har verkligen varit sista prioritering här hemma men nu är vi äntligen i gång. Vi har en stor tvättstuga och det finns möjligheter för riktigt bra förvaring och fina arbetsytor. Det är dock mycket att göra för att få det som vi vill.
När LG undrade om vi ville testa deras nya torktumlare LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W) och LG tvättmaskin (F14AW0S) så blev det en perfekt chans att börja renoveringen på riktigt, flytta på avloppet som innan låg ganska dåligt till, och påbörja ”projekt drömtvättstuga”. Från 70-tal till en klassisk & stilren tvättstuga.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så här ser det alltså ut nu, och jag lovar er förebilder när hela tvättstugan är klar. R har byggt en ny bänk med skåp och där ska vi också ha en diskho såklart med en kran i mässing. R tycker vi ska måla bänkskivan vit men jag älskar att den är lite gråbrun så vill helst bara betsa den. Tycker det bryter av så fint! Vad tycker du?

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

img_3494

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dörren kan hängas åt både höger och vänster.

Torktumlaren är en LG DUAL Inverter Heat Pump som är både tidseffektiv och energisparande. Man spar både tid och pengar, samtidigt som man värnar om miljön!
Torktumlaren är även perfekt för allergiker då den eliminerar upp till 99,9 procent av allergener, såsom damm och kvalster som kan orsaka allergi- eller andningsbesvär. Perfekt för sängkläder, filtar och barnkläder för att lindra hemmiljön för känsliga familjemedlemmar.
DUAL Inverter Heat Pump Dryer är skonsam för dina kläder då de torkar dina kläder med låg temperatur, slätar ut skrynklor och reducerar krympning. Förläng livslängden på dina kläder! Perfekt för dig som verkligen värnar om din garderob och för dig med ömtåliga textilier. Jag räcker upp en hand! Jag har tidigare upplevt att plaggen slits och blir dassiga snabbt, men inte längre.
Som bonus har den en självrengörande kondensor som automatiskt rengör sig själv och därav ger ett korrekt luftflöde för att upprätthålla hög torknivå. Dessutom är den underhållsfri som i sin tur ger mer ledig tid till annat och tid är ju som vi alla vet en bristvara. Torktumlaren har dubbla filter som gör att den håller ett högt torkningsresultat genom att effektivt filtrera bort ludd från kläder. Perfekt för oss som har katter. Läs mer HÄR!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

LG tvättmaskin F14AW0S har gjort det roligare att tvätta! Jo faktiskt! Den använder sig av en TrueSteam-teknik som gör att ånga används i flera tvättprogram och SteamAllergyCare tar bort 99% av kvalster och allergener från kläderna och SteamRefresh fräschar upp kläder och slätar ut skrynklor på bara 20 minuter. SteamSoftener mjukar upp dina plagg med TrueSteam vatten – det mest hygieniska sköljmedlet någonsin. Perfekt för barn och känslig hud.

En snabb OCH effektiv tvättmaskin som ger ett perfekt tvättresultat på endast 59 minuter med TurboWash. Älskar det då vi innan fått köra maskiner som gått i 2-3 timmar (!!!). Dessutom med 15 procent lägre energiförbrukning och 40 procent lägre vattenförbrukning jämfört med ett standardprogram! Förstå vad tidssparande och snällt mot miljön! Tvättmaskinen är WiFi-ansluten så du kan styra din tvättmaskin och hela tiden ha översikt över vad som händer. Välkommen till framtiden! Läs mer HÄR!

Du får 20% rabatt om du shoppar någon av maskinerna (modeller: F14AW0S, RC90U2AV2W), ange bara koden LGPEAK2018 när du checkar ut i kassan hos Elgiganten.

Koden är giltig till och med 2019-02-17.

7
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00