MINA ACCESSOARER

 

Innehåller adlinks

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag är ett fan av vackra hårspännen och när jag väl hittar ett så använder jag det for life typ. Nej jag använder ju inte hårspännen var dag men jag har under de senaste 10-15 åren använt ett som mamma hade när hon var ung, samt ett med gröna stenar på som jag köpte på H&M för hundra år sedan. Nu hittade jag dessa HÄR som är så himla fina! Gillar att ha ett spänne på sidan när jag tex. har håret utsläppt men tycker det är svårt att hitta fina spännen. Dessa är perfekta

img_3932

img_3947

Scrunchies / Örhängen / Halsband & armband

 

 1. Karin skriver:

  Inte ett äkta Love bracelet va?

 2. Maria skriver:

  Jättefina, vad är det för fint guldarmband med skruvar i? Snyggt! /Maria

  1. Engla skriver:

   Tack! Haft det i flera år, love it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..