MINA NAGLAR

 

I samarbete med Epic Nails & Beauty

img_3648

Ok kan vi snacka om mina naglar en stund? Hur fantastiskt snygga är inte de? Jag var hos Sofia på Epic Nails & Beauty i Uppsala igår för att göra mina naglar. Och jag är så fantastiskt nöjd. Har aldrig haft så här välgjorda naglar, och kan vi snacka om färgerna? Jag valde en rosabeige nyans med glitter. Magiskt! Älskar denna form, ballerina, som jag trivs allra bäst i och längden är perfekt.

50762653_217339605762392_8812157634414116864_n

Kram/E

 1. Elin skriver:

  Superfina! ❤️ Är det dina egna naglar? Mina blir aldrig så där långa och fina.

  1. Engla skriver:

   Nej det är gelé 🙂

 2. Louise skriver:

  Vore kul med frågestund och så vill jag veta allt om din hudvårdsrutin. Trevlig helg!

 3. Maria skriver:

  Snygga naglar och snygg ring, var kan man hitta den?😊Trevlig helg!

  1. Engla skriver:

   Tack snälla! Ringen är från Emma Israelsson 😍 Trevlig helg ✨

 4. Lotte skriver:

  Snygga😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..