ARMANI

 

Igår var det dags för en kontroll hos veterinären för vår Mani. Ett år sedan vi fick reda på att han har njursvikt och hans värden var dåliga. Han får nu specialkost och medicin. Och mängder av kärlek såklart, vilket våra kissar alltid fått ❤️ De är ju våra bebisar!

På kontrollen visade det sig att han tappat lite vikt, vilket är vanligt, men han värden hade förbättrats! Åh jag blir så lycklig! Jag var så rädd för denna kontroll, ville nästan undvika den för att slippa veta. Samtidigt tycker vi ju att han ser ut att må bra och det var skönt att se att det stämde! Vår älskade kämpe! Idag firar vi med bubbel, och lite skinka till katterna 😍❤️

Kram/E

 1. Stina skriver:

  Åh vilken lättnad! Jag har en katt med IBD och är alltid orolig för varje kontroll… Men man får vara tacksam för den tid man får med sina lurviga vänner 💖

  1. Engla skriver:

   En enorm lättnad! ❤️

 2. Annawii skriver:

  ÅHhh grattis! Vet att dina katter är precis som våra – familjemedlemmar så det är ju så fint att läsa! Trevlig helg!

  1. Engla skriver:

   Tack gumman ❤️ Trevlig helg 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..