ANNONS

ARMANI

/

Igår var det dags för en kontroll hos veterinären för vår Mani. Ett år sedan vi fick reda på att han har njursvikt och hans värden var dåliga. Han får nu specialkost och medicin. Och mängder av kärlek såklart, vilket våra kissar alltid fått ❤️ De är ju våra bebisar!

På kontrollen visade det sig att han tappat lite vikt, vilket är vanligt, men han värden hade förbättrats! Åh jag blir så lycklig! Jag var så rädd för denna kontroll, ville nästan undvika den för att slippa veta. Samtidigt tycker vi ju att han ser ut att må bra och det var skönt att se att det stämde! Vår älskade kämpe! Idag firar vi med bubbel, och lite skinka till katterna 😍❤️

Kram/E

5
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00