GODMORGON

 

50758876_392034048030221_2630432169016688640_n

Hinkade i mig gröna smoohies (efter pizza till middag haha) igår för att mota bort en förkylning som ligger och lurar. Får nog göra i ordning en kanna med ingefärashots idag. Bästa kuren!

Torsdag idag och jag ska iväg och göra mina naglar senare, och ikväll är det skidåkning för grabbarna & ridskola för Jolie. Får se om jag hinner klämma in ett kvällspass på gymmet också annars får det bli vilodag.

Kram/E

 

  1. Hej Engla!
    Har en fråga om din hudvård. Har själv haft Dermalogica länge nu men tycker inte att min hud är speciellt mycket bättre av den. Ägnar inte så mycket tid åt sånt här men vill inte slarva heller. Har sett att du har haft både Exuviance och Neostrata tror jag va? Är du nöjd med dom?
    Kram Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..