SMEG

 

Innehåller annonslänkar för Cervera

SMEG

Kaffemaskin / Vattenkokare / Köksmaskin
Kaffebryggare / Brödrost / Blender

Blendern från Smeg är en välanvänd köksapparat här hemma och jag önskar mig även brödrosten och kaffemaskinen. Snyggt när det liksom matchar : ) Retrostilen är så himla snygg i köket och bryter av fint mot allt modernt. Gillar du Smeg?

 1. Malin skriver:

  Jag tycker Smeg är fina men det känns nästan löjligt att köpa en brödrost för det priset man skulle kunna få brödrost, vattenkokare, blender, mixer och ett våffeljärn. Förstår absolut att det kan vara skillnad i kvalité, men vår bröströst och vattenkokare för ett par hundra var har hållit i mer än 20 år. Det enda som faktiskt gått sönder vad gäller köksmaskiner hemma är en kaffemaskin som hade över 20 år på nacken samt en mixer efter ca 10. Så i det läget så lägger jag hellre pengarna på annat faktiskt.

 2. Jag gillar SMEG. Har vitvaror fastän inte i färg:) Har en rosa vattenkokare o blender blir nästa inköp 🙂

  Kram Magdalena

 3. Maja skriver:

  Smeg finns ofta på campadre till bättre priser 🙂

 4. Stina skriver:

  Jag är nog den enda som inte gillar Smeg, föredrar helt klart den mer minimalistiska stilen och har precis köpt en massa olika köksmaskiner från Kitchen Aid. Tycker deras kvalitet är toppen.

  Smeg känns lite för pråliga tycker jag.

  Dock är det ju ett kul initiativ från Smeg att göra maskiner i lite olika färger för det är ju inte alla som vill ha ett grått och vitt kök.

  1. Engla skriver:

   Kitschen Aid är också fina 👌🏻✨

 5. Älskar SMEG och har hela serien i svart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..