MÅNDAG, DEPPIGASTE DAGEN

 

PicMonkey Collage

Ikväll behöver jag köra lite brunutansol minst sagt. Tycker det är fint att vara blek, känns som alla andra passar i det men inte jag. Jag är nog gjord för att bo i ett soligt, varmt land haha.

Läste att denna måndag är den deppigaste dagen men det kan jag ändå inte hålla med om. Kallaste dock, brrr. Vi har lagat lite extra god middag och ska strax på fotboll. Får hoppa in som tränare ändå då ordinarie tränare är bortrest och extratränaren vabbar idag. Kvällsträning är inte min starkaste sida men nu är det bara att gaska upp sig och smittas av småkillarnas energi! Kram/E

 1. Jag är jättenyfiken på dina botoxbehandlingar som du har gjort. Kan du berätta lite om dom? Vad tycker du är bra/dåligt och kommer du att fortsätta?

  1. Engla skriver:

   Aquagold är en lyxbehandling som bearbetar fina linjer och går på ytan för mer glow i huden. Den innehåller botox men är inte en botoxbehandling som går ner på djupet som om du gör ”vanlig” botox. Jag har mina rynkor kvar men upplever att linjerna syns mindre helt klart. Kram

 2. SÅÅÅ himla vacker <3

  1. Engla skriver:

   ❤️❤️❤️

 3. Tittij skriver:

  Måste tips om James Read och H2O Mist. Min absoluta favorit!!

  https://skincity.se/sv/h2o-tan-mist

  Det är en fräsch ansiktsmist som jag sprayar på ansiktet efter makuep och sen när jag sitter framför datorn. På bara 2-3 dagar får ansiktet en jättefin fräsch BUS-effekt. 🙂

  1. Engla skriver:

   Åh tack för tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..