ANNONS

FOTBOLLSMORSA

/

Innehåller annonslänk för Lindex

img_3369

Jolie i tröja HÄR, jeans HÄR

Godmorgon måndag! 20 minusgrader här idag. My oh my, det är inte något man är riktigt van vid. Jolie som vägrat bära överdragisar bad mig köpa ett par förra veckan. Tack och lov! Hon använder en overall när vi åker pulka och sånt hemmavid men vägrar ha den i skolan : )

Jag startade med ett lätt gympass denna måndag. Så stel i musklerna idag så skönt att köra igenom kroppen lite lätt i alla fall. Ikväll är det fotbollsträning för grabbarna och jag, Robin och en annan mamma är hjälptränare och har tränat killarna senaste veckorna men idag är det en annan som hoppar in vilket känns skönt då min fotbollskunskap inte är särskilt stor men jag lär mig mer och mer.
Ska ta och fota ett samarbete nu medan solen strålar in och sen blir det att sitta framför datorn ett par timmar. Önskar dig en riktigt fin måndag! Kram/E

0
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00