ANNONS

SÖNDAG OCH GARDEROBEN

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Godmorgon söndag! Inatt har barnen haft kompisar som sovit över och jag & grabbarna vaknade vid sju. Tjejerna sover fortfarande nu vid 08 och R bakar scones. Kan man annat än älska söndagar?

Jag ska eventuellt dra till gymmet en snabbis och sen tänkte jag ta med barnen till simhallen. Jag ska också försöka prova igenom alla mina klänningar och rensa bland dem också för det är lite för trångt bland hängarna på den fronten och det finns omöjligt ett behov av att använda allihopa. Samma sak med skor. Resten av garderoben är verkligen så fin nu och varenda plagg är provat och synat. I eftermiddag är planen att åka skridskor och sen blir det en riktigt god middag med kladdkaka till efterrätt. Ja det är bara att ta ta i denna dagen med andra ord : ) Önskar dig en riktigt härlig söndag vad du än har för dig ♥ Kram/E

8
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00