PUFF

 

Innehåller annonslänkar

img_3311

img_3310

Puff från Jotex, finns HÄR!

Sista dagen idag söndag med 20% rabatt på allt hos Jotex. För rabatt, använd koden SS19NEWS

Nu är kidsen nattade och skolväskorna packade. Jag ska jobba någon timme och sedan ska vi se på film och äta upp det sista lördagsgodiset. Mitt nygamla craving just nu är Toblerone. Herregud, vem är jag?

Veckan som kommer bjuder på mycket jobb & möten men jag ska även på nagelfix hos en tjej i Uppsala som jag ser fram emot. Har rockat mina korta naglar i snart två månader och det är helt ok men jag gillar ju att ha dem lite längre. Känns mest jag helt enkelt : ) Vad gäller träningen så satsar jag på fem pass kommande vecka. Det har jag fått till även denna vecka vilket känns skönt. Dock behöver jag något sorts mål nu. I höstas hade jag en egen utmaning fram till jul, och det var så roligt att träna då. Måste komma på något nytt nu : )

Kram/E

 

  1. Vad hade du för mål innan jul? Det är alltid roligare att träna när man har en målsättning. För mig är det alltid fotbollen och löptestet som håller motivationen uppe. Samt alla roliga lopp jag anmäler mig till. 🙂

    1. Engla skriver:

      I november & december så var mitt mål att fram till jul få fram mer muskler, äta bättre (mer grönt och mer varierat) och liksom få en riktig bra rutin på träningen så att det går mer av sig själv. Så som den gjort för mig förr.

      Kul med lopp när man gillar att springa. Jag tycker det är supertrist haha. Men ska försöka hitta på något roligt mål med 2-3 månaders mellanrum. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..