ANNONS

VARANNAN VECKA?

/

img_3128

Som jag älskar vårt sovrum, och som jag älskar en renbäddad & fluffig säng. Ställde frågan tidigare i veckan, om hur ofta ni renbäddar? Det här skiljer sig ju så himla mycket! Vi (ok mest jag) renbäddar minst en gång i veckan, oftast var 5:e dag. Ibland byter jag örngott lite oftare. Även om vi går och lägger oss nyduschade så tycker jag att det känns ofräscht att vänta för länge mellan att bädda rent, och jag menar att gnida runt med håret & ansiktet på samma kudde känns inte heller fräscht så då byter jag efter ett par dagar. Samma sak med badlakan och handdukar. De byter vi också ut rätt ofta.

Hur resonerar du?

15
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00