GODMORGON LÖRDAG

 

50125801_1107730362731101_1141461123111845888_n

Godmorgon lördag! Jag har sovit som en prinsessa hela natten. Underbart! Känner mig som en ny människa minst sagt : ) Skönt att vakna upp till helg dessutom. Ska pallra mig iväg till gymmet en snabbis och sedan ska vi till stallet. Resten av dagen tänker jag äta lördagsgodis, läsa bok och mysa med familjen. Vi ses senare! Kram/E

 1. Johanna skriver:

  Varför vill du inte svara på hur det gick med intervjun?

  1. Engla skriver:

   Det gick jättebra med en, väntar nu på en annan så jag lovar meddela vad som sker när jag vet helt enkelt 🙂

 2. annica skriver:

  Var kommer muggen från?

  1. Engla skriver:

   Jotex 🙂

 3. Malin skriver:

  Det här är sista helgen innan jag börjar på mitt nya heltidsjobb. Har en sista uppgift att göra klart till universitetet nu i helgen och sen är det dags för ett helt nytt liv. Spännande och nervöst!

  1. Engla skriver:

   Vad roligt! 🙂

 4. Lotte skriver:

  Ha en härlig dag, vi är påväg ner i Skåne för dop 🙂

  1. Engla skriver:

   Låter mysigt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..