PRENUMERERA PÅ BLOMMOR

 

I samarbete med House of flowers

img_3074

50006549_426501171222816_161336666903019520_n

Jag har hela hemmet fullt av vackra vårblommor nu. I samarbete med House of flowers så har jag fått testa på deras blom-abonnemang! Hur grymt är inte det? Och betydligt billigare är att köpa en helgbukett tex. Du kan välja mellan tre olika abonnemang, jag valde ”Testa” och får då hem blommor varannan vecka vid tre olika tillfällen. Och det är inte lite blommor man får hem. Jag gjorde i ordning 4 maffiga vaser! Du kan också välja att få hem blommor en gång i månaden, eller så prenumererar du alltid och får då regelbundet hem blommor varannan vecka.

img_3077

img_3075

img_3076

Färska blommor i hemmet är verkligen så himla vackert och gör det ombonat och mysigt. Kram/E

 1. Carita skriver:

  Vilken bra idé till prenumeration 😊👍🏼 Blommor är fint i hemmet och gör mig så glad på nå vis av att bara se en fin bukett på bordet😊

 2. Lotta skriver:

  Du har precis en sådan köpmandisk som jag letar efter! Var har du köpt den? 😍

  1. Engla skriver:

   Den vita? Det är en byrå från Ikea som vi bytt ut knopparna på 🙂

   1. Lotta skriver:

    Aaah. Klokt och snyggt! 👍🤗

 3. Lotte skriver:

  Ja visst är det fint med färska blommor men jag stör mig på att jag behöver kasta de jämt för de vissnar så fort haha. Jag kör på orkidéer 🙂

  1. Engla skriver:

   Man får ta hand om dem 🙂 Vissa blommor står sig väldigt länge som tur är.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..