MIN GARDEROB

 

Det är en sån skön känsla med nystädad och rensad garderob! Skönt för hela hjärnan och nu har jag liksom stenkoll på vad jag har för plagg. Har inte plockat ihop en capsule wardrobe ännu, som jag ju varit inne på. Men ska göra någon variant på det är planen. Eller skriva upp olika looks eller dylikt. Jag har ju mega mycket inspo vissa dagar och noll andra, så vore skönt att ha ett typ av register eller tips med snygga kombos.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

PicMonkey Collage

Rätt så ordningssamt va? Kliar dock lite i mina ögon när jag ser jeansen & byorna. Vill liksom ha dem rakt och fint haha.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vill ni ser fler bilder? Kram/E

 1. Milo skriver:

  Så fint det blev! Vill gärna se mer.

 2. Rebecka skriver:

  Måste ju ändå bara vara en bråkdel av dina kläder 🤣😉👍

  1. Engla skriver:

   Ja jag har en garderob till samt tre klädhästar med klänningar & kjolar

 3. Sofie skriver:

  Om du inte orkar ordna med en capsule wadrobe så kanske köra en 10×10 utmaning (10 plagg i 10 dagar) eller någon variant på det?

  1. Engla skriver:

   Det var en kul idé! Tack för tips 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..