SKITDAG

 

img_2995

img_2996

img_3002

Onsdag och en skitdag rent ut sagt. Den började helt fel och ibland går det bara inte att vända på det hur mycket man än försöker. Mina krafter försvann helt imorse och jag får helt enkelt inse att imorgon är en ny bättre dag. Efter jobb & städ hemma så har jag kikat när kidsen dansat framför TVn och nu blir den någon serie innan jag säger godnatt. Så mycket mer än så blev det inte idag.

Kram/E

 

 

 1. Jessica skriver:

  Vart är den fina ljustaken ifrån?😀

  1. Engla skriver:

   Från Jotex 🙂

 2. N skriver:

  Mer än så blev det inte.. ?!
  Det tycker jag är mycket bra gjort, när man har en skitdag!
  Idag blir det i alla fall en bättre dag, ska du se… kram🤗

  1. Engla skriver:

   Tack snälla du! Ja det får vi hoppas 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..